Laban

Norges desidert mest populære gelémann kommer fra Nidar og heter Laban.

Laban er en livlig og løssluppen kar som mener at selve meningen med livet er fest og moro. Selv om Laban kom til verden i 1965 blir han aldri for gammel til noe som helst, så lenge det er gøy! Denne søte og seige fyren finnes i 5 forskjellige friske smaker: ananas, appelsin, eple, bringebær og sitron. Laban er en del av mange nordmenns lørdagsgodteri, vi koser oss med Laban foran TV-en, i bursdager, til jul og til påske. Det spises faktisk ca 100 millioner Laban seigmenn i året.

Laban kommer til verden på Nidars godtefabrikk. Der støpes Labangeléen i former av maismel. Så fort geléen er tørket og melet børstet av, ruller Laban seg i sukker og hopper oppi posene sine. Der ligger de og koser seg mens de venter på at du skal slippe de ut igjen.

I 2020 flyttet det også inn damer i posen, så nå får du både seigmenn og seigdamer i samme pose ❤️

Besøk Laban på Facebook

Laban Fotballkake

Fotballkake er drømmekaken for bursdagsbarnet som elsker fotball. Grønn gressmatte og veldig smakfull.

På denne fotballkaken, som TORO har laget, er «gresset» laget av kokosmasse og grønn konditorfarge. Har du noen hjemme som ikke er så glad i kokos, kan du bytte det ut med grønn kakestrøssel eller droppe «gresset» og lage grus med finhakket mørk sjokolade i stedet. Tilskuerne er selvfølgelig seigmenn og seigdamer!

Se hele oppskriften her

Saftig Sjokoladekake med Laban

En sjokoladekake skal være saftig, myk og smake deilig av sjokolade. Den skal ha sjokoladeglasur og pynt. Aller helst med Laban seigmenn og seigdamer. Denne oppskriften, som TORO har laget, er for deg som liker sjokoladekaken ekstra saftig, ekstra myk og med ekstra god smak av sjokolade. Det er et ganske enkelt triks for å få til dette og det får du her. Passer til alle anledninger!

Se hele oppskriften her