Laban

Norges desidert mest populære gelémann kommer fra Nidar og heter Laban.

Laban er en livlig og løssluppen kar som mener at selve meningen med livet er fest og moro. Selv om Laban kom til verden i 1965 blir han aldri for gammel til noe som helst, så lenge det er gøy! Denne søte og seige fyren finnes i 5 forskjellige friske smaker: ananas, appelsin, eple, bringebær og sitron. Laban er en del av mange nordmenns lørdagsgodteri, vi koser oss med Laban foran TV-en, i bursdager, til jul og til påske. Det spises faktisk ca 100 millioner Laban seigmenn i året.

Laban kommer til verden på Nidars godtefabrikk. Der støpes Labangeléen i former av maismel. Så fort geléen er tørket og melet børstet av, ruller Laban seg i sukker og hopper oppi posene sine. Der ligger de og koser seg mens de venter på at du skal slippe de ut igjen.

I dag finnes Laban seigmenn i to ulike posestørrelser: Laban Seigmenn 150 g og Laban Seigmenn 300.

Besøk Laban på Facebook