Sjokoladefabrikken

Hver eneste dag blir tusenvis av sjokolader, seigmenn, karameller, lakris og andre godsaker til på Nidar-fabrikken i Trondheim. Bak hver eneste eske med godteri ligger et omfattende arbeid, mye kjærlighet og glede.

De ansatte på Nidar-fabrikken følger strenge regler, for å sikre at produktene er trygge å spise.

Omvisning på godterifabrikken

Hver mandag og onsdag åpner vi Nidar-fabrikken for omvisning.

Les mer

Troika het opprinnelig Gelétrøffel, og fikk navnet sitt etter sine tre lag på 1960-tallet.

Norges søteste museum

På sjokoladefabrikken i Trondheim er vi stolte av historien vår, og hva den betyr for norsk kultur.

Les mer

Nidarbutikken

Nidarbutikken er vårt fabrikkutsalg. Her selger vi restvarer og produkter med fabrikasjonsavvik til reduserte priser.

Les mer

Kvalitetskontroll Nidar-fabrikken

Trygge produkter

På Nidar-fabrikken tar vi kontroll og kvalitetssikring på alvor. Hver eneste dag gjør vi vårt ytterste for at godteri og sjokolade fra Nidar skal være trygt å spise.

Les mer

Godteribunkersen

Tenk deg tre fotballbaner med hylle på hylle fylt med godteri. Da får du Nidars lager på Dora i Trondheim.

Godterilageret på Dora
Nidars godterilager på Dora er like stort som tre fotballbaner

En ny sjokolade blir til

Få et nærmere innblikk inn i vår sjokoladeproduksjon, og noe av hemmelighetene bak den kjente Nidar-smaken.

Les mer