Omvisning på godterifabrikken

Hver mandag og onsdag åpner vi Nidar-fabrikken for omvisning. Tilbudet er primært for skoleklasser (6.-10. klasse). Ved ledig kapasitet kan vi ta i mot andre grupper.

 

Velkommen til omvisning på Nidar-fabrikken

Hvert år tar vi i mot mer enn 3000 skoleelever og andre besøkende på Nidar-fabrikken.

Omvisningen skjer på mandager kl. 10.00 og 13.00 samt onsdager kl. 13.00 i periodene januar-juni og august-november. Det er ikke omvisning i skolens ferier.

Nedre aldersgrense for omvisning er fylte 10 år.

Omvisning på Nidar-fabrikken er svært populært. Vi anbefaler derfor å være ute i god tid da omvisningstjenesten ofte er fullbooket et halvt år frem i tid.

Bestill omvisning

Vi har nå tatt i bruk nytt bookingsystem for omvisninger. Her kan du booke omvisning på de tidspunkt som er tilgjengelig i 6 mndr frem i tid.

Bestill omvisning
På mandager og onsdager tilbys omvisning på godterifabrikken i Trondheim.
Laban Ut på Tur aldri Sur blir til på Nidar-fabrikken.

Hvordan fungerer omvisningen?

Omvisningen på Nidar-fabrikken varer 1,5 time. Vi starter med en presentasjon og en film i omviserrommet, før vi går inn i fabrikken. Alle besøkende må ha på seg frakk, hette og skotrekk og følge hygienereglene i fabrikken. Klokker, smykker og mobil kan ikke tas med inn i fabrikken. Turen gjennnom fabrikken tar ca 45 minutter, og vi stopper og ser på hvor og hvordan sjokoladen og godteriet som lages blir til. Besøket avsluttes med en tur innom museet og fabrikkutsalget.