Nidar Smågodt

På Nidar-fabrikken i Trondheim elsker vi smågodt! Våre smågodtstativ bugner av fristende og deilig godteri og du kan velge mellom mange varianter med forskjellige smaker og konsistenser. Nå har vi også plukket bitene for deg, for Nidar Smågodt har endelig kommet i pose. Posene bugner av ordentlig godteriglede, og byr på favorittene fra løsvektstativet. De passer perfekt til ukens høydepunkt: lørdagsgodtet.

Nidar Smågodt i pose

I Norge har vi sterke tradisjoner for lørdagsgodt. Godteri står for helgekos, og på lørdager skal man kose seg litt ekstra. Som godteriekspert vet vi hvor viktig det er at alle finner noe de liker. Smågodt gir variasjon og ulike smaksopplevelser for hele familien, derfor har vi samlet dette, fiks ferdig i poser.

Nidar Smågodt kommer i to ulike varianter: Beste Biter og Søteste Biter. I Nidar Smågodt Beste Biter har vi plukket de aller beste bitene fra smågodtstativet for deg og du finner både søtt, surt, salt og sjokolade. Noe for enhver! I Nidar Smågodt Søteste Biter har vi blandet 5 av våre aller beste helter til en søt og herlig blanding.

Nidar Smågodt Beste biter
Nidar Smågodt

Nidar Smågodt i løsvekt

I Nidar Smågodt løsvekt finner du mange spennende og skikkelig gode biter. Alle Nidars smågodtbiter er fargekodet med oransje for sjokolade, rosa for søte sukkervarer, lilla for lakris og grønn for sure sukkervarer. Dermed er det lett å finne dine favoritter når du står foran smågodtstativet og skal plukke det du liker best.

Smågodt i løsvekt: