Søte minner

Lengter du tilbake til gamle sjokoladefavoritter? I løpet av årene har Nidar laget hundrevis av ulike godterier. Nå har de blitt til søte minner. Her får du et gjensyn med noen av dem.

Bocca var en mørk sjokolade fra Nidar.
Bocca var en mørk sjokolade fra Nidar.

Bocca

Bocca var en liten plate mørk sjokolade fra Nidar. Den fantes i ren, mørk sjokolade samt en variant med hasselnøtter. Sjokoladen ble lansert i 2002 og var i salg i underkant av ti år.

Salte UFO fra Nidar
Salte UFO fra Nidar

Salte Ufo

Salte Ufo ble lansert i 1988 som en del av en større serie som også omfattet Sure Ufo, Brus-Ufo og Cola-Ufo. De andre ble sanert etter forholdsvis kort tid, mens Salte Ufo var i salg til 2001. Salte Ufo hadde en spesiell, salt smak som mange likte, men dessverre mistet også de salte dropsene sin plass i butikkhyllen på grunn av for lavt salg de siste årene.

Relax var en sjokoladeserie fra Nidar på 90-tallet.
Relax var en sjokoladeserie fra Nidar på 90-tallet.

Relax

Relax var en sjokoladeserie i seks forskjellige smaker. Sjokoladeserien var på markedet fra 1990 til 1993, og fantes i smakene maiscrisp, nougatcrisp, kremet karamell, nøtter, krokancrisp og ren sjokolade.

5-minutt

5-minutt var en fargerik liten sak med to striper kjekssjokolade. Den populære kjekssjokoladen var i salg fra 1982 til 1991.

Max var en kjekssjokolade fra Nidar
Max var en kjekssjokolade fra Nidar

Max

Max var en kjekssjokolade med nøttefyll. Sjokoladen ble først laget av Bergene, men kom til Nidar etter at Bergene og Nidar slo seg sammen. Den var i salg frem til 2008, men mistet dessverre sin plass i butikkhyllene på grunn av for lavt salg.

Opal sjokolade
Opal sjokolade

Opal

Den søte bringebærsjokoladen Opal ble opprinnelig lansert av Bergene, men kom inn i Nidars sortiment da Nidar og Bergene slo seg sammen. Sjokoladen, som var fylt med kremgelé med bringebærsmak, var i salg frem til 1989.

TV-godt
TV-godt

BarneTV-pose

I flere år hadde Nidar en egen pose med barnetimegodt i sortimentet. Fra 1973 til 1989 het posen BarneTV-pose, men i 1990 ble den erstattet av TV-Godt. TV-Godt var i salg frem til 2012.

Tøff sjokolade
Tøff sjokolade

Tøff

Tøff var en liten 50-øres karamellsjokolade da den kom i 1965. Den ble markedsført med slagordet «Er du teen – tar du tøff!»

Tusenfryd

Tusenfryd var en liten eske med pastiller med fruktsmak. Pastillesken ble opprinnelig lansert av Erbe, men kom til Nidar i 1970 etter oppkjøpet av Erbe. Tusenfryd var i slag frem til 1998.