Nidar Favoritter

I Nidar Favoritter finner du våre kjente og kjære sjokoladebiter.

Liker du lys eller mørk sjokolade? Nougat, skum eller karamell? I Nidar Favoritter får du en blanding av de mest populære klassikerne og helt nye og spennende biter.

Nidar Favoritter i pose kommer i tre varianter á 300g, i tillegg til sesongvariantene Nidar Favoritter Jul og Nidar Favoritter Påske.

Vi kaller tilbake et lite parti med sjokoladeplaten Nidar Favoritter blå

Produktene det gjelder er «Nidar Favoritter blå» merket «best før 28.10.21» og årsaken er at det er risiko for at det kan være små biter av hard plast i enkelte av disse sjokoladeplatene.

Her har det dessverre skjedd en feil i produksjonen og det dreier seg heldigvis bare om et fåtall produkter. Vi anser helserisikoen som lav, men plast skal selvsagt ikke forekomme i produktene våre. Derfor velger vi å trekke hele partiet som er produsert den aktuelle dagen.

Produktene det gjelder er «Nidar Favoritter blå» merket «best før 28.10.21». Alle andre Nidar-produkter kan spises som vanlig.

Feilen i produksjonen ble oppdaget tidlig, og det er derfor kun et lite parti som har funnet veien til butikk. Sjokoladene er solgt i Coop og NorgesGruppens butikker.

Forbrukere som har kjøpt Nidar Favoritter blå sjokoladeplate merket «best før 28.10.2021», bes om å kaste det. Tar de vare på emballasjen og kontakter Orklas Forbrukerservice, kan de få erstattet varen.

Nidar Favoritter i storplate

Vi presenterer Nidar Favoritter i nytt format; tre ulike smaker i én storplate. I den blå platen får du Spragleknas, Melkedrøm og Melkesjokolade. I den røde platen får du Crispo, Bringebærgele og Spesial. I den gule platen får du Crispo med karamell og havsalt, Smørbukk og Nidar Melkesjokolade. Håper det smaker!

Våre seneste reklamefilmer

Våre seneste reklamefilmer