Knott

”Mange biter, mye smak i munnen, mange valgmuligheter og mange opplevelser”.

Slik beskrives Knott av en ekte Knott-elsker.

Knott er en pose med tre varianter av ”knotter”: Grå knott med smak av lakris, brun med smak av salmiakk og den hvite med smak av peppermynte. Ta en, to eller tre knott i munnen av gangen. Bland de ulike smakene etter humør eller la deg overraske. Eller sortere hele posen etter fargene, spis ”strategisk” og spar de beste til slutt. Måtene å spise Knott på er mange!

Knott har eksistert på det norske markedet siden 1960. Fram til 1975 ble det produsert og markedsført av Kiellands Dropsfabrikk, og etter at Nidar og Kielland slo seg sammen på 1970-tallet kom de spesielle knottene til Nidar.  Som vi ser det, er Knott en produkttype og spiseopplevelse som ikke ligner noe annet, og i Nidar anser vi derfor Knott som ganske unik.

Knott produkter: