Doc’ – Godt for halsen

Doc’ er godt for halsen – både for å lindre når du føler deg litt pjusk, så vel som å klarne stemmen. Doc’ inneholder nemlig mentol, som er kjent for å lindre sår hals og hoste, i tillegg til å åpne opp nesen når du er tett. Det er nettopp derfor Doc’ har vært en favoritt blant nordmenn i snart 50 år.

Noe for enhver smak

Du finner Doc’ i smakene Original, Eukalyptus, Honning-lakris, Mentol, Bringebær & Sitron og Årets Smak Granateple & Eple. Noe for enhver smak, med andre ord. Disse smakene finner du også i sukkerfri varianter hos NorgesGruppen-butikker.

Føler du deg ekstra pjusk, finner du også serien Doc’ Trippel Effekt. Disse inneholder enda mer mentol, og hjelper derfor ekstra godt når du er syk.

Kjernen til den gode følelsen

Et kjennetegn ved Doc’ Halslinser er de to lagene pastillene består av. Rundt den harde kjernen ligger et lag med mykt skall, som føles godt når du spiser den. Dette lager vi på et av de mest avanserte anleggene på Nidars fabrikk i Trondheim. Kjernen blir til av at ingrediensene kokes sammen og eltes, før vi strekker den og former den til drops. Etter det legger vi dropsene i en trommel, der vi sentrifugerer dem og tilsetter en flytende masse som danner skallet på pastillene.

Lær mer om de ulike Doc’-variantene her, og finn din favoritt i nærmeste dagligvarebutikk.