Skip to main content

Knott

Knott er godt!

Knott er en pose med tre varianter av knøttsmå drops med smak av lakris, salmiakk og peppermynte.

”Mange biter, mye smak i munnen, mange valgmuligheter og mange opplevelser”.
Slik beskrives Knott av en ekte Knott-elsker.

Knott er en pose med tre varianter av ”knotter”: Grå knott med smak av lakris, brun med smak av salmiakk og den hvite med smak av peppermynte. Ta en, to eller tre knott i munnen av gangen. Bland de ulike smakene etter humør eller la deg overraske. Eller sortere hele posen etter fargene, spis ”strategisk” og spar de beste til slutt. Måtene å spise Knott på er mange!

Knott har eksistert på det norske markedet siden 1960. Fra 1960-75 ble det produsert og markedsført av Kielland, og etter at Nidar og Kielland slo seg sammen på 1970-tallet kom de spesielle knottene til Nidar. Noen beskriver Knott som en dropstype, noen mener at Knott er en pastill, mens andre igjen ser på Knott som annet godteri. Som vi ser det, er Knott en produkttype og spiseopplevelse ikke ligner noe annet, og i Nidar anser vi derfor Knott som ganske unik.

Kommentarer

Logg inn eller opprett brukerkonto for å kommentere.

blog comments powered by Disqus