Skip to main content

Godt for den lekne

Godt for den lekne

Denne søte, seige fyren finner vi i alle typer sosiale sammenhenger. Laban kan strekkes og bøyes i alle retninger og spises på 1000 forskjellige måter.

Laban er en naturlig del av mange nordmenns lørdagsgodteri, vi koser oss med Laban foran TV-en, i bursdager, til jul og til påske.

Etter at Laban Seigmenn kom til verden i 1965, har de strukket seg lenger og lenger inn i de norske hjem. Omkring 90 % av alle nordmenn kjenner til Laban og årlig spiser vi over 150 millioner Seigmenn og Seigdamer. Legger vi disse figurene etter hverandre ville de danne en rekke helt fra Nordkapp til Roma!

De små, menneskelignende figurene med den strekkbare konsistensen gir uante muligheter for å leke og spille ut barnet i seg.

Kommentarer

Logg inn eller opprett brukerkonto for å kommentere.

blog comments powered by Disqus

Laban på Facebook