Skip to main content

Samfunnsansvar

Nidars samfunnsoppgave er å skape verdier for kunder, ansatte, eiere og samfunnet, men det er ikke likegyldig hvordan vi skaper verdiene. Det betyr at vi tar et ansvar for hvordan Nidars virksomhet påvirker våre omgivelser. Vi engasjerer oss i alt fra forholdene innenfor kakaodyrkingen i Vest-Afrika til hvordan vi påvirker nærmiljøet rundt Nidars fabrikk i Trondheim.

 • Sertifisert kakao

  Nidar kjøper kun sertifisert kakao. Les mer om hva det betyr her.
  Nidar kjøper kun sertifisert kakao. Sertifiseringsordningen UTZ Certified setter kakaobøndene i stand til å leve av kakaoen, og sikrer at den er dyrket under anstendige forhold. Som forbruker kan du være trygg på at N...
 • Helse, miljø og sikkerhet

  Nidar har et høyt fokus på helse, miljø og sikkerhet.
  HMS, eller helse, miljø og sikkerhet, er et satsingsområde for Nidar. Gjennom bevisst arbeid med disse temaene kan vi gjøre Nidar til en enda bedre arbeidsplass. Det er viktig for at vi som bedrift skal nå våre mål.
 • Nidars verdiskapning

  Nidars verdiskapning
  Nidars virksomhet skaper cirka 2000 norske arbeidsplasser fordelt på drøyt 500 egne ansatte og rundt 1500 hos underleverandører og i offentlig forvaltning.
 • Retningslinjer

  Retningslinjer
  Nidars retningslinjer for samfunnsansvar og forretningsetikk gir klare føringer for både bedriftens strategier og den daglige opptreden til hver enkelt Nidaransatt.

Initiativ for Etisk Handel

Initiativ for Etisk Handel
Nidar er medlem av Initiativ for Etisk Handel, som er en pådriver og et ressurssenter for etisk handel.