Skip to main content

Nyhet: App, app, app…

Nyhet: App, app, app…

Har du noen gang hørt uttrykket «app-app-app-app-app!»? Fingrene fra fatet, betyr det, og er ironisk nok navnet på den nye sjokoladebaren fra Smash!.

–App, app, app er et muntlig uttrykk som man sier når man ønsker at noen skal holde seg unna. Ofte sies det raskt, etterfulgt av et klaps på fingrene eller en avvergende håndbevegelse, forteller produktsjef Anders Bjørneby i Orkla Confectionery & Snacks Norge.

Navnet spiller på merkeverdiene til Smash!:

–Smash! er så digg at man ikke klarer å holde seg unna. Vi har lang tradisjon for å leke med Smash!-universet, og denne gangen har vi også funnet et ironisk navn i tråd med slagordet «Det skal godt gjøres å spise bare én». På en spøkefull måte advarer vi mot å spise sjokoladebaren, sier han med et smil og legger til:

–For gjør du det blir du hekta!, sier han spøkefullt. 

Hva er nytt?

Humoristisk navn til tross, Smash! bar er ikke helt nytt:
–Smash! var en populær sjokoladebar i mange år, men mistet plassen sin i butikkhyllene i 2013. Vi vet at Smash! er ønsket i bar-form, og relanserer den derfor i en enda bedre form. Nye Smash! bar er laget med en mykere sjokolade, som gir en enda bedre spiseopplevelse. Samtidig inneholder den mer Smash!-kjerner og er god og crispy. Den gir utvilsomt den gode Smash!-følelsen, sier han. 

Smash! er på Facebook! Lik siden!