Skip to main content

Nyheter

Her finner du siste nytt fra Nidar.

  • Tid for konfekt

    Tid for konfekt 17.12.14
    God konfekt vekker alltid begeistring, står det i den gamle Sfinx-annonsen. Like sant den dag i dag!
  • Stolt premiegris

    Stolt premiegris 17.12.14
    Risengrynsgrøt med mandel i er en kjær juletradisjon i Norge. Midt på bordet står premien til den som finner mandelen i grøten – selveste marsipangrisen.
  • UTZ betyr forbedring

    UTZ betyr forbedring 10.12.14
    Denne måneden er det fem år siden UTZ Certified startet sitt kakaoprogram. I dag er alle sjokolader fra Nidar merket med den lille UTZ-logoen, som betyr at kakaoen i sjokoladen er dyrket med hensyn til mennesker og miljø.
  • Palmeoljefrie produkter

    13.11.14
    På Nidar-fabrikken i Trondheim går arbeidet med å fjerne palmeolje sakte, men sikkert fremover. Det er et møysommelig arbeid som skal gjøres, men stadig gjøres nye produkter palmeoljefrie. Denne høsten fjernes palmeoljen f...
  • Doc' Trippel Effekt

    30.10.14
    Det høye innholdet av mentol gjør nye Doc’ Trippel til en sterk pastill med god effekt. Akkurat det man trenger når forkjølelsessesongen setter inn.

Tidligere nyheter