Skip to main content

Ekstra digg:

Smash! Bites

Smash! Bites blander søte, salte og sprø biter av Smash! med myk fudgekaramell og deilig melkesjokolade.

Smash! Bites er i butikkene nå.

Smash! Bites blander søte, salte og sprø biter av Smash! med myk fudgekaramell og deilig melkesjokolade.

- Vi har sett en voksende trend av produkter som er ”ekstra digge”, og mener at det er noe å hente der. Dette er produkter som byr på de beste og mest smakefulle kombinasjoner med kontrastfylte konsistenser i en og samme ”ekstra digg” bit, sier produktsjef for Smash!, Mikkel Haugstveit.

Bitene er passe store og gode å tygge på, og treffer godt over gjennomsnittet i smakstester. Produktsjefen innrømmer at Smash! Bites har blitt hans nye favoritt.

Bite me!
Lanseringen av Smash! Bites vil støttes av en stor, interaktiv kampanje som har fått navnet ”Bite me!”. Forbrukere skal engasjeres og oppfordres til å si sin mening om produktet på smash.no.
- Vi ønsket en kampanje med høy involvering fra forbruker. Her får forbrukeren mulighet til å gi oss direkte tilbakemelding på Smash! Bites. Heldige deltakere kan vinne en hel pall med Smash! og andre overraskende opplevelser, forteller Mikkel.

Merkevaren Smash! har hatt en formidabel vekst de siste 6 årene. Med tillegget av Smash! Bites har produktsjefen for Smash! klokketro på fortsatt vekst i 2012:
-Nyhetene på Smash! blir alltid store!
Smash! Bites er i butikkene nå.

Smash!