Skip to main content

I Nidar jobber mer enn 500 ansatte med å lage eller spre små og store godterigleder til det norske folk.

Jobb i Orkla

Nidar-fabrikken i Trondheim inngår i Orkla Confectionery & Snacks Norge.

I Orkla Confectionery & Snacks Norge finnes det spennende og utfordrende stillinger innenfor en rekke ulike fagområder. Vi er ute etter deg som evner å se egen innsats som en del av en verdikjede.

Det er mange grunner til at det er attraktivt å arbeide i Orkla Confectionery & Snacks Norge. Vi har svært kjente og kjære merkevarer innen godteri, kjeks og snacks. Mange av de har vært på markedet i flere generasjoner og du vil derfor oppleve at folk flest bryr seg om hva vi driver med.

Enten du jobber i for eksempel innkjøp, produksjon eller marketing, vil du oppleve at våre fagmiljøer er sterke. Her vil du få ansvar fra dag én og varierte arbeidsoppgaver. Vi jobber i stor grad tverfaglig og du vil kunne lære av og bryne deg på kollegaer i selskapet eller i Orklas tilsvarende fagmiljøer. Vi har dessuten stort fokus på kompetanse- og karriereutvikling.

Vår visjon er å være ”Kongen av kos og glede”. Det preger også arbeidsmiljøet på en positiv måte. Det er vanskelig å jobbe med produkter som skal bidra til kos og glede uten at dette også smitter over på humøret til de ansatte. Våre atferdsverdier handler om hvilke holdninger vi skal ha for å nå våre mål. Vi har valgt innsiktsfull, åpen og offensiv som våre verdier.

Ledige stillinger i Orkla